PDA

View Full Version : 426 high RPM..



SOUN1
Aug 9th, 2013, 12:49 PM
I have notice that bike runs high on the RPM when I pull in the clutch.. When in gear it's fine..suggestion?
THANKS..

montibank
Aug 9th, 2013, 01:05 PM
I have notice that bike runs high on the RPM when I pull in the clutch.. When in gear it's fine..suggestion?
THANKS..

At idle? Put the choke in.

Try also turning the idle screw in as well.

freeriders98
Aug 10th, 2013, 10:31 AM
Sound I have a Clymer manual, Radiator guards and a skid plate for you!! Bring me a case of Mt. Dew and they are all yours buddy!!!! I'm moving in a month and need them out of the garage!!! I'll send you a PM with my cell!

06smcya
Aug 10th, 2013, 11:42 AM
Throttle cable...

freeriders98
Aug 10th, 2013, 02:20 PM
Throttle cable...

Soon I think I have a brand new motion pro throttle cable that should fit. Would you come take my free parts already!

SOUN1
Aug 12th, 2013, 08:50 AM
LOL...
I'll tex you this week and meet up before I leave for Vegas..

THANK YOU...

SF Boyz
Aug 12th, 2013, 09:27 AM
LOL...
I'll tex you this week and meet up before I leave for Vegas..

THANK YOU...

Dang what time we leaving?

SOUN1
Aug 12th, 2013, 10:15 AM
Flying out on Friday late afternoon..
:cheers2::dj::shortbus::cheers2:

montibank
Aug 13th, 2013, 11:01 AM
Oh yes I forgot - your throttle cable is torched. I thought I pointed that out when I turned it back over to you - if not sorry I meant to.

I disassembled it to lube it and saw it was kinked. Lubed it anyhow and it did improve - but if it sits its gonna stick.

SOUN1
Aug 13th, 2013, 12:17 PM
Yeap, time for a new cable :(